2023 - 2024 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı Programı olarak 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10:00’de eğitim-öğretime yeni başlayan öğrencilerimiz için bölümdeki öğretim elemanlarının katılımı ile aşağıda belirtilen konuları içeren oryantasyon eğitimi düzenlenmiştir.

• Üniversitemiz ve Yüksekokul misyon ve vizyonumuz paylaşılmıştır.
  • Üniversitemizin ve fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokullarının kısa tanıtımı yapılmıştır.
  • Bartın Meslek Yüksekokulu programlarının tanıtımı yapılmıştır.
  • Web Sitelerimiz ve Sosyal Medya Hesaplarımız
  • Öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları, Öğrenci Danışmanlıkları ve Ders Seçimleri ile ilgili Yönergeler ve Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hakkında bilgilendirme.
  • İç paydaşlarımız olan öğrencilerimizde kalite süreci bilincinin oluşturulması amacıyla bilgilendirme.
  • Çift Anadal Programı (ÇAP) hakkında bilgilendirme.
  • Sağlık, sosyal ve kültürel faaliyetler. (Kütüphane Hizmetleri, Öğrenci Kulüpleri, Mediko Birimi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi)
  • Rektörlük İletişim Merkezi (RİMER)
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci İstihdamı.
  • Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programları
  • Ortak dersler
  • Eduroam Wifi İmkanları
  • Bağımlılık, Bağımlılığın Zararları ve Kurtulma Yöntemleri

Eğitime Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ ile Müdür Yardımcılarımızdan Öğr. Gör. Nur Selin DUR katılım sağladı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ öğrencilerimize Yüksekokulumuzun işleyişi, İdari Personel ve görevleri, Oryantasyon Rehberi, RİMER gibi konularla ilgili bilgilendirde bulundu. Üniversitemiz Kalite Süreçleri ve Öğrenci Odaklı yaklaşımımıza da değinerek eğitim ve öğretim açısından sürekli iyileştirmeye yönelik kararlara öğrencilerimizin de dahil olduğunu vurguladı.
  • 2023-2024 Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Eğitimi Yapılmıştır

• Gemi İnşaatı Programı olarak Cemre Tersanesine Teknik Gezimizi Gerçekleştirdik

• 2023-2024 Güz Dönemi Akademik Danışmanlık 1.Eğitimi Gerçekleştirilmiştir

• 2023 - 2024 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

• Bölüm Öğrenci Temsilcilerimiz ve Danışman Kurulu Üyemiz İle Toplantı Yapıldı.

• Akademik Danışmanlık Toplantıları- II

• Akademik Danışmanlık Toplantıları - I